Specialisten

Dutch Uncles, een vertrouwenspersoon op het gebied van al je financiële vraagstukken

Er komt veel kijken bij het kopen van een nieuwbouwhuis. Financieel bijvoorbeeld. Absoluut noodzakelijk en een serieuze aangelegenheid, maar niet per se leuk. Dutch Uncles, met vestigingen in Breda, Den Bosch en Eindhoven, kan je de financiële vraagstukken op een vertrouwde manier uit handen nemen, zodat jij je kunt bezighouden met andere dingen. Zoals het inrichten van je woning bijvoorbeeld, om er helemaal je droomhuis van te maken.

Kritisch en transparant

Dutch Uncles is een naam die zeker niet voor niets is gekozen. Een ‘Dutch Uncle’ is iemand die je vermanend durft toe te spreken. De financiële adviseurs van het bedrijf adviseren kritisch en transparant. Dichtbij de klant, met korte lijnen, professioneel en op een eerlijke en open manier. Je krijgt een berekening van je (maximale) hypotheeksom inclusief de maandelijkse lasten, met aansluitend het beste advies. Een scherpe rente en de meest efficiënte constructie zijn daarbij het uitgangspunt.

De klant centraal

Je kunt bij Dutch Uncles terecht voor al je financiële zaken, zoals advies op het gebied van pensioen, vermogensstrategie, financiële planning en verzekeringen. Als klant sta je centraal, het gaat om jouw persoonlijke wensen. Er wordt gebruik gemaakt van de producten en diensten van meerdere financiële instellingen, zodat je zelf een keuze kunt maken die goed voelt. Dat klanten de betrokkenheid en transparantie enorm waarderen, blijkt wel uit de zeer hoge score die Dutch Uncles krijgt op Advieskeuze.nl.

Financieel gezonde toekomst

De adviseurs zijn ook nog eens zeer deskundig en houden rekening met economische en fiscale of juridische veranderingen die jouw financiële toekomst beïnvloeden. Zodat je ook op de langere termijn kunt genieten van een gezonde financiële situatie. Wie slim met zijn financiën omgaat, bespaart een leven lang kosten, rente, belasting en tijd. Dat geeft rust.

Serviceabonnement

Het Dutch Uncles-abonnement is een ideale manier om je geldzaken altijd op orde te hebben. Er wordt periodiek gecontroleerd of je financiële planning nog aansluit bij de actualiteit en je wensen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Meer weten?

Kom dan langs op één van de vestigingen of maak vrijblijvend een afspraak.

Dutch Uncles Breda
De Drie Hoefijzers
Ceresstraat 13
4811 CA  Breda

Dutch Uncles Eindhoven
Videolab Strijp S
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven

Dutch Uncles Den Bosch
Zuiderbosch
Hintham 152
5246 AK Rosmalen

Tel. (076) 766 00 40
info@dutchuncles.nl

www.dutchuncles.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.