Specialisten

Woning verhuren? HouseHunting vindt snel een betrouwbare huurder!

Je hebt een nieuwe woning gekocht, maar voor je oude huis heb je nog geen geschikte koper gevonden en je overweegt om het te gaan verhuren. Of je wilt je huidige woning doelgericht aanhouden als beleggingspand. Dan is het prettig om begeleid te worden door een deskundige.

Bij het verhuren van een woning komt namelijk nogal wat kijken. Het vinden van een geschikte en betrouwbare huurder bijvoorbeeld, het beheer over de woning als de huurder er eenmaal woont. Daarnaast heb je nog te maken met zaken als belastingen, contracten en regelgeving. HouseHunting kan je dit allemaal uit handen nemen. Joeri van Geene is mede-eigenaar van het bedrijf en legt uit wat HouseHunting voor je kan betekenen.

“Bij HouseHunting werken enthousiaste verhuur- en beheerspecialisten. Het woord SERVICE is bij ons met hoofdletters geschreven. We beschikken over een grote database van woningzoekenden en een netwerk van expats. Onze gedreven makelaars en adviseurs kennen de markt en investeren continu in een omvangrijk netwerk van alle typen huurders. Op die manier kunnen we snel een passende huurder vinden voor onze klanten. Overigens kun je bij ons ook terecht voor de verkoop van je woning. Onze makelaars begeleiden je graag!”

Snel verhuurd

HouseHunting heeft negentien vestigingen door heel Nederland en ruim vijftien jaar ervaring in het verhuren en verkopen van woonruimtes. Je woning wordt zowel nationaal als internationaal in de markt gezet. Driekwart van het woningaanbod van HouseHunting wordt binnen vier weken verhuurd. Door de presentatie op de eigen site en op een twintigtal andere woningwebsites wordt een groot publiek bereikt.

Screening

Kandidaten worden gescreend, onder andere op financiële middelen, waarmee jij de zekerheid hebt dat de gevraagde huurprijs haalbaar is voor de huurder. Als de potentiële huurder jou aanstaat, wordt de uiteindelijke verhuur een feit middels een huurcontract. Tijdens de huurperiode is HouseHunting het aanspreekpunt voor de huurder. Daardoor kun jij je ver houden van eventuele vragen en/of klachten. Wel zo rustig.

Huurgarantie verzekering

Natuurlijk zal een door HouseHunting goedgekeurde huurder zorgvuldig met je huis omgaan. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje. De Huur Garantie is een verzekeringsproduct in samenwerking met Lloyds dat je als verhuurder beschermt tegen alle huurschade tot € 50.000,-. De garantie vergoedt alle schade aan de woning en inboedel en ook juridische kosten. Vraag gerust naar de voorwaarden.

Meer weten?

Als je geïnteresseerd bent kun je een vrijblijvend intakegesprek aanvragen met een deskundige (verhuur)makelaar in jouw regio. Die brengt je wensen en eisen in kaart en je krijgt advies over de wettelijke en marktconforme huur- of verkoopprijs. Als de werkwijze van HouseHunting je aanspreekt, worden er afspraken gemaakt over de dienstverlening en vergoeding en die worden schriftelijk vastgelegd in een opdracht.

HouseHunting Hoofdkantoor
Stationsweg 22, 5211 TW 's-Hertogenbosch
Mob. 06-81037137
franchise@househunting.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.