Lokaal nieuws zaterdag 09 juni 2018

Goed nieuws voor senioren die willen verhuizen

Het wordt voor senioren makkelijker om een hypotheek af te sluiten als ze naar een ander koophuis verhuizen. Vanaf juni 2018 zijn de voorwaarden van hypotheken me?t en zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG) verruimd. Ben jij ouder dan 57 en wil je graag een ander huis kopen? Kom dan langs bij onze SNS Winkel in Breda voor meer informatie.

WAT VERANDERT ER?

In de oude situatie moesten we voornamelijk uitgaan van je inkomen. Kon je op basis van je inkomen de lasten niet betalen, dan kreeg je geen hypotheek. In de nieuwe situatie is het mogelijk om meer specifiek naar je totale situatie te kijken. We mogen nu bijvoorbeeld uitgaan van je maand- lasten mits je deze voor langere tijd kunt betalen. Gunstig dus voor de meeste AOW’ers. Kom langs dan leggen we het uit en kijken we of je toch in aanmerking komt.

VOOR WIE INTERESSANT?

• Je hebt nu een hypotheek.
• Je krijgt nu of over maximaal 10 jaar AOW.
• Je wilt je rente voor langere tijd vastzetten.

Wil je weten of deze ruimere regeling ook voor jou voordelig is? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend orie?ntatiegesprek. Kom langs in onze winkel (Ginnekenstraat 137-C, Breda) of bel ons op 030-6333632.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden