Lokaal nieuws vrijdag 23 augustus 2019 Bron: The Marker

Diverse prijsklassen

Momenteel is de architect hard bezig om de plattegronden definitief te maken. De aannemer werkt ondertussen aan de laatste technische details. Het is daarom nog niet mogelijk om exact te bepalen wat de woningen zullen kosten.

Momenteel is de architect hard bezig om de plattegronden definitief te maken. De aannemer werkt ondertussen aan de laatste technische details. Het is daarom nog niet mogelijk om exact te bepalen wat de woningen zullen kosten. Wat we al wel kunnen vertellen: het plan bestaat uit heel veel verschillende typen woningen en appartementen verspreid over vier bouwdelen. De prijsklassen zijn zeer divers, dat wil zeggen: vanaf € 260.000 tot net boven het miljoen en bijna alles daartussenin. Hoe hoog de huurprijzen van de appartementen in de vrije huursector zullen zijn, is nog niet bekend. Zodra er meer informatie is over de koop- en huurprijzen, dan zal dit gecommuniceerd worden op de site en via de nieuwsbrief.

Meer weten over The Marker

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden