Lokaal nieuws dinsdag 03 september 2019 Bron: The Marker

Update september

Midden in de historische binnenstad, aan het water en een fraaie promenade, met alle voorzieningen op loopafstand: in The Marker woon je op een zeer bijzondere plek in Breda. Het plan bestaat uit vier bouwdelen met verschillende typen woningen en appartementen.

Wonen aan de promenade 

De bouwdelen A en B liggen direct aan de Markendaalseweg. Deze wordt helemaal vernieuwd tot een fraaie promenade. In bouwdeel A is op de begane grond ruimte voor diverse voorzieningen. Op de verdiepingen zijn zowel koop- als huurappartementen gelegen. In Bouwdeel B liggen direct aan de Markendaalseweg de zeer ruime Atelierwoningen. Deze bestaan uit twee bouwlagen en bieden genoeg plek voor een kantoor aan huis. De Atelierwoningen hebben bovendien een eigen tuin. Op de verdiepingen van bouwdeel B bevinden zich verder vooral koopappartementen en een beperkt aantal huurappartementen. Verder zit in bouwdeel B ook de inrit naar de parkeerkelder die onder The Marker komt te liggen. Tussen bouwdeel A en B wordt een doorgang gemaakt naar de oever van de Nieuwe Mark. Deze ligt in het verlengde van de bestaande Concordiasteeg. 

 

Wonen aan het water

Aan de zijde van de Nieuwe Mark liggen de bouwdelen C en D. Bouwdeel C staat direct op de kade van de Nieuwe Mark en bestaat uit uitsluitend koopappartementen. Aan de overkant van het water ligt het wandelpad langs de Nieuwe Mark en het Arsenaalgebouw. De Rooi Pannen heeft zich hier onlangs gevestigd. De doorgang in het verlengde van de Concordiasteeg komt uit op een brug over de Nieuwe Mark. De wandelroute gaat vervolgens voor bouwdeel D langs. Op de begane grond bevinden zich hier de stadsvilla’s met tuin. Deze ruime woningen bestaan uit twee bouwlagen. Boven de stadsvilla’s zijn royale koopappartementen gelegen.

Plattegronden bijna klaar

De architect werkt alle tekeningen van The Marker momenteel verder uit. Binnen enkele weken kunnen wij de eerste plattegronden van de diverse typen woningen en appartementen laten zien op de website. Uiteraard ontvangt u als eerste bericht.

Meer weten over The Marker

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden