Westrik

Nog 8 dagen om in te schrijven. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Breda - Breda
Toekomstig aanbod

€ 295.000,- tot € 660.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
140 - 184m2
Kaveloppervlak
164 - 580m2

Over dit project

Het beste van dorp en stad

Westrik is een buurtschap ten zuiden van Prinsenbeek. Het dorp valt sinds 1997 onder gemeente Breda. Toch heeft het oude Prinsenbeek, dat in 1796 een zelfstandige parochie werd, zijn dorpse identiteit weten te behouden . Hier woon je er nog echt buiten, terwijl bruisend Breda vlakbij is. Zoek je rust en ruimte of de hectiek van het centrum? In Westrik vind je het allemaal.

Het beste van dorp en stad

Westrik is een buurt ten zuiden van Prinsenbeek. Het dorp valt sinds 1997 onder gemeente Breda. Toch heeft het oude Prinsenbeek, dat in 1796 een zelfstandige parochie werd, zijn dorpse identiteit weten te behouden . Hier woon je er nog echt buiten, terwijl bruisend Breda vlakbij is. Zoek je rust en ruimte of de hectiek van het centrum? In Westrik vind je het allemaal.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Westrik
Koopwoningen
39
Prijs
€ 295.000,- tot € 660.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden