Westrik

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Breda - Breda
Actueel aanbod

€ 309.000,- tot € 665.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
140 - 184m2
Kaveloppervlak
164 - 580m2

Over dit project

Het beste van dorp en stad

Westrik is een buurtschap ten zuiden van Prinsenbeek. Het dorp valt sinds 1997 onder gemeente Breda. Toch heeft het oude Prinsenbeek, dat in 1796 een zelfstandige parochie werd, zijn dorpse identiteit weten te behouden . Hier woon je er nog echt buiten, terwijl bruisend Breda vlakbij is. Zoek je rust en ruimte of de hectiek van het centrum? In Westrik vind je het allemaal.

Een levendig dorp
Prinsenbeek is een levendig dorp met tal van voorzieningen. Je kunt er prima winkelen, er zijn supermarkten, kledingwinkels en tal van restaurants. Ook vind je er kinderopvang, basisscholen en een middelbare school. Daarnaast vind je in Prinsenbeek verschillende sportclubs, van voetbal en hockey tot tennis en golf. Je hebt er dus alles wat je nodig hebt om je thuis te voelen, in een omgeving waar het heerlijk wandelen, fietsen en ontspannen is.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Westrik
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
113
Prijs
€ 309.000,- tot € 665.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden