Drie Hoefijzers | deelplan 1 55 woningen

Breda
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Drie Hoefijzers
Drie Hoefijzers bestaat uit twee grote plandelen. Het deel aan de Oranjesingel en rondom de Ceresstraat is opgeleverd en bewoond. De nieuwbouw is harmonieus ingepast in het gebied: waardevolle en karakteristieke gebouwen hebben hier een nieuwe bestemming gekregen.

Het vervolg ligt tussen de Stationslaan, Terheijdenstraat en Doornboslaan. Hier komen circa 270 woningen en appartementen in een buurt met stedelijke allure met veel aandacht voor architectuur en groen.

Er zijn drie woongebieden met elk een eigen sfeer:

Aan de Stationslaan komen statige woningen met een voorname entree en opvallende accenten zoals een erker of balkon. In de hofjes wordt een intiem autovrij hofje met sfeervolle wit geschilderde woningen. Aan de zuidrand worden platte daken afgewisseld door pannendaken en is het plafond van de benedenverdieping extra hoog.

Wonen in Drie Hoefijzers is door de historische context en uitstraling met recht uniek te noemen. Op loopafstand van het centrum, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en nabij uitvalswegen. Bovendien is de  de St. Josephschool vlakbij.  
 

Projectwebsite | www.driehoefijzers.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Drie Hoefijzers | deelplan 1 55 woningen
Start verkoop
31-12-2018
Koopwoningen
55
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden