Drie Hoefijzers | deelplan 1 55 woningen

Breda
Actueel aanbod

€ 360.000,- tot € 540.890,-

Kenmerken

Woonoppervlak
124 - 184m2
Kaveloppervlak
103 - 134m2
Inhoud
439 - 650m3
Aantal slaapkamer(s)
4 - 6

Over dit project

Drie Hoefijzers

Drie Hoefijzers bestaat uit twee grote plandelen. Het deel aan de Oranjesingel en rondom de Ceresstraat is opgeleverd en bewoond. De nieuwbouw is harmonieus ingepast in het gebied: waardevolle en karakteristieke gebouwen hebben hier een nieuwe bestemming gekregen.

Het vervolg ligt tussen de Stationslaan, Terheijdenstraat en Doornboslaan. Hier komen circa 270 woningen en appartementen in een buurt met stedelijke allure met veel aandacht voor architectuur en groen.

De woningen met tuin komen in drie woongebieden met elk een eigen sfeer:

Aan de Stationslaan komen statige woningen met een voorname entree en opvallende accenten zoals een erker of balkon. In de hofjes wordt een intiem autovrij hofje met sfeervolle wit geschilderde woningen. Aan de zuidrand worden platte daken afgewisseld door pannendaken en is het plafond van de benedenverdieping extra hoog.

Deelplan 1 met 55 woningen is in verkoop.

Alle woningen zijn compleet, praktisch en ruim. Inclusief keuken, modern sanitair en een vierde kamer op de tweede verdieping. De hofwoningen hebben standaard een mooi dakterras en de woningen aan de zuidrand een echte kelder.


Projectwebsite www.driehoefijzers.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Drie Hoefijzers | deelplan 1 55 woningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
55 (waarvan 5 beschikbaar)
Prijs
€ 360.000,- tot € 540.890,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden