Drie Hoefijzers | deelplan 2 54 woningen

Breda
Actueel aanbod

€ 530.000,- tot € 530.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
176 - 176m2
Kaveloppervlak
99 - 99m2
Inhoud
629 - 629m3
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

Het tweede deelplan in Drie Hoefijzers bestaat uit 54 woningen. Voor een deel vergelijkbaar met de woningen uit het eerste deelplan maar ook met nieuwe typen.

De ontwerpen zijn van maar liefst zes verschillende architecten. Door de diversiteit in hoogte, gevels, kappen en kleur ontstaat een zeer gevarieerd en harmonieus beeld.

Er zijn drie woongebieden met elk een eigen sfeer:
Aan de Stationslaan komen statige woningen in drie of vier lagen met een voorname entree en opvallende accenten zoals een erker of balkon. De begane grond heeft een plafondhoogte van 3 meter. Bij een aantal woningen is het mogelijk om beneden werk-of praktijkruimte te houden en te wonen op de verdieping.

In de hofjes wordt een intiem autovrij hofje met sfeervolle wit geschilderde woningen. Een blokje van vijf woningen vormt de afronding van het tweede hofje. Verschillende woningen hebben een verbijzondering zoals extra uitbouw aan de voorzijde.

Aan de zuidrand worden platte daken afgewisseld met pannendaken. Beneden is het plafond maar liefst 3 meter hoog.

De woningen worden aangesloten op stadsverwarming. Alle woningen krijgen een ruime achtertuin met berging en achterom. Per woning is er een parkeerplaats in een gemeenschappelijke parkeerhof Enkele woningen parkeren op eigen terrein of met een vergunning.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Drie Hoefijzers | deelplan 2 54 woningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
54 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 530.000,- tot € 530.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden