Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

The Marker

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Breda - Breda
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Kaveloppervlak
43 - 219m2

Over dit project

HET PROJECT

4 royale atelierwoningen aan de Markendaalseweg en 7 herenhuizen aan de Nieuwe Mark. De woningen zijn ongeveer 144 m groot en hebben hoge plafonds, twee woonlagen en diepe tuinen. Parkeren kan in de ondergrondse parkeergarage.

De 110 comfortabele koopappartementen variëren in grootte: van compact tot royaal. De penthouses hebben een oppervlakte van maar liefst 193 m en 219 m. De woningen liggen zowel aan de Markendaalseweg als aan de Nieuwe Mark en hebben royale balkons en terrassen. De grote raampartijen bieden een fraai uitzicht op water en stad.

DE LOCATIE

The Marker ligt midden in het centrum van Breda. Alle stadse voorzieningen zijn op loopafstand: gezellige terrassen, restaurants, cafés en mooie winkels. The Marker is uitstekend bereikbaar via doorgaande wegen en snelweg.

Ga naar www.themarker-breda.nl en laat uw woonwensen achter

Meer informatie

Kenmerken

Project
The Marker
Woningen
0 van 121 beschikbaar
Type woningen
Appartement, Herenhuis, Overig, Penthouse, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Restaurant/cafetaria

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden