De Driesche Weide

Breda - Bavel
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

HET PROJECT
Tussen het groen in het zuiden van Bavel is er ruimte voor 11 rij- en hoekwoningen, 14 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen.
Aan de ontwikkeling van dit nieuwbouwplan wordt momenteel met veel plezier gewerkt en de juridische procedures worden voorbereid. De Driesche Weide is een ontwikkeling van Van Wijnen en HPO. De woningen zullen naar verwachting medio 2020 in verkoop gaan.

DE LOCATIE
Het ligt dichtbij het historische centrum van Breda. Het buitengebied ligt nabij om heerlijk te fietsen of te wandelen en er zijn perfecte aansluitingen op de A58 en de A27. Bavel biedt verschillende winkelvoorzieningen, sportverenigingen en er is ruimte voor ontspanning.

Heeft u interesse en wilt u op de hoogte
blijven van de ontwikkelingen? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrieven. www.driescheweide.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Driesche Weide
Koopwoningen
28
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Sportcomplex, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden