Tuinen van Genta - fase 1

Breda
Actueel aanbod

€ 415.000,- tot € 610.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
123 - 171m2
Kaveloppervlak
40 - 154m2
Inhoud
323 - 451m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

Tuinen van Genta is een nieuwe woonbuurt in Breda aan het westelijke randje van de wijk Brabantpark. In de wijk ontstaat een dierbare buurt waar stads wonen samen gaat met parks leven.

Nieuwbouw, met de kwaliteit en het comfort van vandaag. Echter wel ambachtelijk gebouwd met fraaie elementen en industriële kenmerken. Rechte volumes met platte daken. Metselwerk met bakstenen, geplaatst in afwisselende oriëntaties en op verschillende dieptes. Betonnen accenten en grote raampartijen, ritmisch verdeeld over de gevels.

Vrijwel alle woningen staan in verbinding met één van de vier groene openbare ruimtes; Gentahof, de groene middenas, het Spoorpark en het Gentaveld. De grootste is het Gentahof, een gezamenlijke groene binnenhof van ruim veertig meter, die door de kromming nog groter lijkt.

Aan de spoorzijde, onder de Spoorwoningen, komt een garage voor circa 120 auto's. Per woning is voorzien in één parkeerplaats in de garage, of in de parkeerpocket of in de openbare ruimte (d.m.v. een parkeervergunning). Bezoekers parkeren betaald op straat. Ruimte voor een tweede auto is er niet. Maar dankzij de centrale locatie in de stad zijn er genoeg alternatieven voor het autogebruik.

In totaal worden er in de Tuinen van Genta 182 woningen gerealiseerd. Deze woningen gaan gefaseerd in verkoop.De verkoop van de woningen in de eerste fase start 30 november 2020. Kijk hier voor een actuele stand van zaken van het woningaanbod.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tuinen van Genta - fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
75 (waarvan 10 beschikbaar)
Prijs
€ 415.000,- tot € 610.000,-
Type woningen
Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden