De Triade

Breda - Breda
Actueel aanbod

€ 345.000,- tot € 450.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
81 - 105m2
Inhoud
255 - 331m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

ALLERLAATSTE APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR!

Wil jij ook graag groen wonen in Breda, met al het comfort van deze tijd? Zoek je een eigentijds appartement op een prachtig groene locatie? Dan voel jij je straks ongetwijfeld helemaal thuis in De Triade! Op de interactieve kaart op www.detriadebreda.nl vind je per appartement de prijzen, specificaties en meer.

Wil jij in aanmerking komen voor één van de appartementen? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier op www.detriadebreda.nl. Geef je voorkeur voor een bouwnummer op en de makelaar neemt z.s.m. contact met je op.


DE PERFECTE LOCATIE

Ben jij op zoek naar een ideale woonplek in Breda? Dan moet je in De Triade zijn! De locatie van het oude sportveld aan de Molenslag wordt ingericht als een fijne groene omgeving met 41 huur- en koopappartementen, Door de perfecte ligging ben je vanaf hier zo overal waar je moet zijn… of het nu in het centrum of rondom Breda is, te voet, op de fiets, met het openbaar vervoer of met de auto.

GROENE SETTING

In De Triade krijgt je echt het gevoel datje in een park woont. Rond de drie woongebouwen wordt een groene setting gecreëerd. Je kunt er uitgebreid genieten van het buitenzijn en gezellig je buren ontmoeten. Het terrein geeft een geborgen gevoel dankzij de mooie natuurlijke overgangen. De parkeerplekken aan de oostkant van het terrein zijn subtiel omringd met groen.

41 MODERNE APPARTEMENTEN

Waar krijg je zo’n mooie kans op een modern, stijlvol en ruim opgezet appartement in Breda? En dat in een parkachtige setting, met alle voorzieningen direct om de hoek. Van de 41 appartementen die in De Triade worden gerealiseerd zijn er 30 bestemd voor de verkoop. Als koper heb je de keus uit twee types in twee gebouwen: Large (L) een 3-kamer appartement van ca. 81m2 en extra Large (XL) een 4-kamer appartement van ca. 105m2. Alle appartementen zijn goed bereikbaar via de lift en liggen in prachtige stijlvolle kleinschalige woongebouwen, uitgevoerd in een rustige lichte kleurstelling met gemêleerd metselwerk. De drie gebouwen vormen samen een harmonieus geheel.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Triade
Woningen
0 van 30 beschikbaar
Prijs
€ 345.000,- tot € 450.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden