Cosun III

Inschrijving geopend.
Breda - Breda
Actueel aanbod

€ 230.000,- tot € 700.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 155m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 5

Over dit project

Op een bijzondere plek in Breda, verrijst straks een compleet nieuwe woonlocatie: Cosun Park. Met 265 luxe koop- en huurappartementen. Wonen in Cosun Park is royaal en comfortabel wonen.

De verkoop van Cosun II is in volle gang! Cosun II biedt plaats aan 30 luxe koopappartementen verdeeld over 5 woonlagen. De woonoppervlaktes variëren van ca. 70 tot ca. 158 m². Benieuwd naar wat Cosun Park nog meer te bieden heeft?

Binnenkort starten we met de verkoop van Cosun III! 56 heerlijke koopappartementen met woonoppervlaktes van ca. 50 tot 155 m². Alle woningen beschikken over royale buitenruimtes in de vorm van tuin, balkon of dakterras. De dakterrassen van de penthouses zijn zelf extra royaal tot maar liefst 84 m². Van comfortabele tweekamerappartementen tot royale stadswoningen en penthouses. Je vindt het allemaal in Cosun Park.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Cosun III
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
8 van 56 beschikbaar
Prijs
€ 230.000,- tot € 700.000,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Overig, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Overdekte parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Verwarming
Koeling, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
10 tot 15 m2, 5 tot 10 m2, Balkon, groter dan 15 m2
Overige
Lift, Terras

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden