Cosun III

Breda - Breda
Actueel aanbod

vanaf € 284.750,-

Kenmerken

Woonoppervlak
70 - 158m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Op een bijzondere plek waar vroeger het hoofdkantoor van de SuikerUnie bevond, verrijst straks een compleet nieuwe woonlocatie: Cosun Park. Met 265 luxe koop- en huurappartementen. Door de groene setting, loop je zo vanuit je woning de natuur in. Wonen in Cosun Park is royaal en comfortabel wonen.

Momenteel is de vraag naar woningen in de markt erg groot. Vooral voor starters is het een uitdaging om een betaalbare woning te vinden. Om aan deze vraag te voldoen, hebben we de keuze gemaakt om het aanbod van Cosun II aan te passen. De afgelopen tijd hebben we aan de tekentafel gezeten met als resultaat nieuwe indelingen voor de 2ᵉ en 3ᵉ verdieping. Hierdoor wordt het aanbod van Cosun II 4 extra woningen rijker!

Cosun II biedt plaats aan 30 luxe koopappartementen verdeeld over 5 woonlagen. De woonoppervlaktes variëren van ca. 70 tot ca. 158 m². Alle woningen beschikken over royale buitenruimtes in de vorm van tuin, balkon of dakterras. Cosun II heeft 3 hoofdwoningtypen, namelijk stadswoningen met eigen tuin, appartementen met balkon en penthouses met balkon en dakterras.

Per 1 februari 2023 is er nieuw aanbod beschikbaar in de vorm van 12 comfortabele driekamerappartementen van ca. 70 m² en 90 m² en al vanaf € 284.750,- V.O.N. Bekijk via de button hieronder alvast de sfeerplattegronden van deze 2 nieuwe woningtypen. Ook de verkoop van de Stadswoningen en de penthouses loopt onverminderd door. Neem voor vragen en meer informatie contact op met het verkoopteam!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Cosun III
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
26
Prijs vanaf
€ 284.750,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Overig, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Overdekte parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Verwarming
Koeling, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
10 tot 15 m2, 5 tot 10 m2, Balkon, groter dan 15 m2
Overige
Lift, Terras

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden