Cosun Park

Breda - Breda
Actueel aanbod

vanaf € 470.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
105 - 158m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Op een bijzondere plek waar vroeger het hoofdkantoor van de SuikerUnie bevond, verrijst straks een compleet nieuwe woonlocatie: Cosun Park. Met 265 luxe koop- en huurappartementen. Door de groene setting, loop je zo vanuit je woning de natuur in. Wonen in Cosun Park is royaal en comfortabel wonen.

Na het succes van Cosun I, is nu de verkoop van Cosun II gestart! Cosun II biedt plaats aan 26 luxe koopappartementen verdeeld over 5 woonlagen. De woonoppervlaktes variëren van ca. 105 tot ca. 158 m². Alle woningen beschikken over royale buitenruimtes in de vorm van tuin, balkon of dakterras.

Cosun II heeft 3 hoofdwoningtypen, namelijk stadswoningen met eigen tuin, appartementen met balkon en penthouses met balkon en dakterras.

Alle appartementen worden zeer duurzaam opgeleverd. De woningen zijn gasloos en worden aangesloten op een WKO-installatie. Daarnaast zijn de woningen voorzien van vloerverwarming en -koeling. Zo zijn alle woningen energiezuinig, comfortabel en klaar voor de toekomst!

De verkoop van Cosun II is inmiddels in volle gang. Zie jij jezelf straks ook wonen in een van de luxe appartementen? Bekijk dan de projectwebsite voor meer informatie en meld je aan!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Cosun Park
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
26
Prijs vanaf
€ 470.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Overdekte parkeerplaats
Tuin
Tuin
Verwarming
Koeling, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
Balkon
Overige
Terras

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden