Cosun Park

Breda - Breda
Actueel aanbod

€ 350.000,- tot € 690.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
73 - 165m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Op een bijzondere plek waar vroeger het hoofdkantoor van de SuikerUnie bevond, verrijst straks een compleet nieuwe woonlocatie: Cosun Park. Met 220 luxe koop- en huurappartementen (met de ambitie om uit te breiden tot 265 woningen). Wonen in Cosun Park is royaal en comfortabel wonen.

Het eerste onderdeel van Cosun Park wat gerealiseerd gaat worden is Cosun I: het iconische uitgangspunt. In het voormalige hoofdkantoor van de Suiker Unie komt Cosun I: het iconische uitgangspunt en eerste onderdeel van Cosun Park wat gerealiseerd gaat worden. 39 luxe koopappartementen met woonoppervlaktes variërend tussen circa 75 tot 165 m². Elk appartement heeft een royale buitenruimte. Mag het nog lichter en ruimer? Bovenin bevinden zich de extra luxe, tweelaagse penthouses. Het uitzicht is er adembenemend.

Cosun I biedt plaats aan 39 luxe koopappartementen verdeeld over 5 woonlagen. De woonoppervlaktes variëren tussen ca. 75 tot ca. 165 m². De hoge plafonds (maar liefst 3,5 m) en grote puien zorgen dat het licht zich prachtig verspreidt over de ruimtes. De meeste woningen beschikken daarnaast over een royale buitenruimte.

Inmiddels is ruim 80% van Cosun I verkocht. Dit betekent dat de bouw van Cosun I officieel van start kan gaan, nu alle opschortende voorwaarden zijn vervuld. Inmiddels is Cosun I ook in het bezit van een onherroepelijke omgevingsvergunning. Wacht niet te lang en schrijf je in!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Cosun Park
Koopwoningen
39
Prijs
€ 350.000,- tot € 690.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Overdekte parkeerplaats
Verwarming
Koeling, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
Balkon

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden