Klasse Paviljoens Breda

Breda - Breda
Toekomstig aanbod

€ 615.000,- tot € 875.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
160 - 189m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

KLASSE PAVILJOENS NU IN VERKOOP!

Een wonderlijk groot, haast gigantisch, complex in de natuur van Breda, met de mooiste details, kleine miniaturen en grootse gebaren. Een rijksmonument, wat vanuit de ziel van het Noord-Brabantse volk is ontstaan, gebaseerd op optimisme en gemeenschapszin. En dit in een natuur, die toen normaal was, maar sinds kort in onze tijd pas echt op waarde wordt geschat.

Bij project Landgoed De Klokkenberg ontwikkelen we ook onderscheidend en is er sprake van hoge kwaliteit. De Klasse Paviljoens worden innovatief en zijn gericht op de toekomst. De kwaliteit en luxe van tegenwoordig wordt daarbij in acht genomen. Zo wordt er bij de Klasse Paviljoens geen gebruik gemaakt van opdekdeuren maar hoogwaardige kwalitatieve stompe deuren en is de luxe sanitairlijn van Duravit inbegrepen in plaats van eenvoudig sanitair.

Om de energetische kwaliteit van de Klasse Paviljoens te waarborgen wordt er gebruik gemaakt van een luxe elektra installatie en geen standaard elektra installatie, is er per vertrek één warmte regeling en niet maar één warmte regeling voor heel de woning, wordt er gebruik gemaakt van een balansventilatie met warmteterugwinning en sturing op kwaliteit in plaats van een natuurlijke toevoer en mechanische afvoer, is de buitengevel royaal voorzien van draaiende delen (openslaande deuren) en zijn er bij de Klasse Paviljoens in de parkeerkelder twee overdekte privé parkeerplaatsen per woning.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Klasse Paviljoens Breda
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
29 van 32 beschikbaar
Prijs
€ 615.000,- tot € 875.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden