Groenkazerne

Breda - Ulvenhout
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
76 - 135m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

DE VOORINSCHRIJVING START OP DONDERDAG 16 JUNI OM 15:00 UUR!
Vol trots presenteert Maas-Jacobs Vastgoed het nieuwbouwplan Groenkazerne Ulvenhout, bestaande uit 36 appartementen verdeeld over drie gebouwen. Het plan is gelegen op een rustige locatie achter de bestaande lintbebouwing aan de Slotlaan in Ulvenhout en ademt groen, binnen én buiten de plangrenzen.
Het groen rondom de appartementen wordt op natuurlijke wijze ingericht. In het ontwerp worden plantensoorten toegevoegd die passen in de omgeving en leiden tot een grotere biodiversiteit. Middels half verharde wandelpaden, een wadi voor de opvang van regenwater en een natuurlijke speelplek is Groenkazerne Ulvenhout een plek met een hoge belevingswaarde!
De appartementen hebben in de basis allemaal twee of drie slaapkamers. De oppervlaktes lopen uiteen van circa 78m² tot maar liefst circa 135m². Door de gebouwen alzijdig te ontwerpen bieden de royale, overhoekse woonkamers van de appartementen zicht op de omliggende bestaande houtsingels. De kwaliteit van de woonbeleving ligt in de omgeving. Daarom ligt de nadruk van het gebouw op de impressie van deze omgevingskwaliteit.
Heeft u belangstelling voor een nieuwbouwappartement in Groenkazerne? Meld u zich dan aan als belangstellende via de projectwebsite.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Groenkazerne
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
1 van 36 beschikbaar
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden