Hero - De Meeker

Breda - Breda
Toekomstig aanbod

€ 1.095,- p.m. tot € 1.350,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
49 - 68m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Het project HERO wordt gerealiseerd op het voormalig Hero terrein, gelegen tussen de Teteringsedijk en de Kapittelweg. De locatie ligt aan de Oostkant van de stad in de wijk Brabantpark. De nieuwe wijk HERO heeft een gunstige ligging ten opzichte van het centrum en de voorzieningen in de buurt Brabantpark. Zo zijn er diverse winkelcentra, kinderdagverblijven, scholen en sportverenigingen.

De nieuwe wijk wordt een autoluwe wijk, met parkeren zoveel mogelijk aan de rand van de wijk. Door de toevoeging van sport- en speelobjecten in de wijk is er veel ruimte voor groen en sport.

Deze groenstedelijke wijk omvat in totaal circa 420 nieuwe woningen, waaronder 174 grondgebonden koopwoningen, 48 koopappartementen, een appartementengebouw met 78 sociale huurwoningen, een HOED (Huisartsen Onder Een Dak) met daarboven ca. 20 zorgwoningen en 102 appartementen voor de midden- en vrije sector huur (gebouw DD).

Gebouw DD
In gebouw DD komen 102 hoogwaardig afgewerkte appartementen met onder andere een luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur en moderne sanitaire sanitaire ruimtes. Alle appartementen beschikken over een eigen buitenruimte en het gebouw heeft op de zesde verdieping een gemeenschappelijke daktuin.

Aan de Noordzijde van het gebouw ligt een spoorlijn (Breda-Tilburg). Hier is in het ontwerp rekening mee gehouden door aan deze zijde de galerij te situeren en bomen te plaatsen om het uitzicht op het spoor weg te nemen. De gevel aan deze zijde is geluidsluw, maar heeft wel een ventilatiemogelijkheid voor de slaapkamers die aan deze zijde zijn gelegen.

Op de begane grond van het gebouw wordt een gemeenschappelijke fietsenstalling gerealiseerd, waar ook ruimte is voor scootmobielen, bakfietsen en scooters.

Bereikbaarheid
De locatie is goed bereikbaar en op enkele autominuten afstand van de rijksweg A27 en op 6 minuten fietsen vanaf het station van Breda en 8 minuten fietsafstand van het centrum van Breda.

Er zullen door de gemeente Breda 71 parkeervergunningen beschikbaar worden gesteld aan de bewoners van gebouw DD.

Op de begane grond van het naastgelegen woongebouw van woning coƶperatie WonenBreburg wordt een gemeenschappelijke woonkamer voor de bewoners van wijk HERO gerealiseerd. In de gemeenschappelijke huiskamer kunnen activiteiten voor buurtbewoners worden georganiseerd.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hero - De Meeker
Start verhuur
2025 (3e kwartaal)
Huurprijs (p.m.)
€ 1.095,- tot € 1.350,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Huur
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Huisarts, Trein/tramstation

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden