Heilig Hart Hof

Breda - Breda
Actueel aanbod

€ 382.000,- tot € 604.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
105 - 155m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

WONEN IN WEELDE, MIDDEN IN HET LEVEN
Al eens gespeeld met de gedachte om uw huis te verruilen voor een appartement, en op een plek te gaan wonen waar u tot in lengte van jaren van alle gemakken bent voorzien? Behaaglijk en comfortabel. Midden in het leven bovendien. Hiervoor ontpopt zich nu een prachtkans: het Heilig Hart Hof.

Architecten Frits Haverman en Gerhard Vermeulen van Architecten HMV zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van het plan. Zij zagen direct potentie in de ongelofelijke ruimte die ontstaat als je de oude bebouwing van de Praktijkschool en de wildgroei rondom de kerk wegdenkt. Ze maakten tekeningen voor een sereen hof met een residentieel appartementencomplex. Strak van lijn en rustig in het groen gelegen.

Hedendaags
In totaal omvat het plan 39 gelijkvloerse, strak vormgegeven appartementen verdeeld over vier woonlagen. U heeft de keuze uit 11 basistypen met een oppervlakte variërend van 100 tot 180 m2. Sommige met twee, andere met drie slaapkamers. Het één met een balkon pal op het zuiden, het ander met een buiten op het oosten. Keuze te over dus. Het is maar net welke ligging, indeling en grootte het best aansluit bij uw wensen. Wonen doet u hier met recht Heerlijk met een hoofdletter H.

Omgeving
Zelfs voor rasechte bourgondiërs is de locatie van het Heilig Hart Hof hartverwarmend. Het ligt midden in een geliefd stukje Breda. Aan een van de oude routes naar de binnenstad, in een bocht van de Baronielaan, met zijn statige herenhuizen één van de mooiste lanen van de stad. Dat maakt het een plek om trots thuis te komen.
Om de hoek vindt u de Ginnekenweg met al zijn winkelvoorzieningen, maar ook de mondaine Wilhelminastraat, dé P.C. Hooftstraat van Breda. Naar de supermarkt, de apotheek, het postkantoor of de wijnspecialist, het kan allemaal te voet. Net als gezellig een hapje gaan eten in een smaakvol ingericht restaurant. Bovendien zit u op wandelafstand van het oude Mastbos en het Wilhelminapark. Dat maakt het heerlijk leven in het Heilig Hart Hof, veilig en besloten, maar met alle geneugten van de stad binnen handbereik.

Locatie
Het luxe appartementencomplex aan het Heilig Hart Hof bestaat uit vier woonlagen en een parkeerkelder met circa 120 parkeerplaatsen. Door de ingetogen architectuur met een baksteen in een warme tint vormt het een harmonisch geheel met de kerk en de hoftuin. De woonkamers van de begane grond appartementen liggen op gelijk niveau met de hoftuin. De kamers aan de achterzijde een halve verdieping boven het maaiveld om inkijk te voorkomen.

Harmonisch
Met het oog op de rust voor de bewoners liggen de vijf toegangen van het complex aan de buitenzijde. Elke toegang heeft een eigen lift. Hierdoor zijn per verdieping maar twee woningen aangesloten op een lift. En in één geval zelfs maar één. Ook dat zorgt voor rust.

Hoftuin
Het Heilig Hart Hof komt te liggen in een parkachtige setting die door een landschapsarchitect wordt ingericht. Door de aanzienlijke oppervlakte ontstaat vanuit de appartementen een heerlijk ruimtelijk uitzicht.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Heilig Hart Hof
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
39 (waarvan 12 beschikbaar)
Prijs
€ 382.000,- tot € 604.500,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
10 tot 15 m2, groter dan 15 m2
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden