Roosbergseweg

Breda - Bavel
Actueel aanbod

€ 517.299,- tot € 517.299,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
1336 - 1336m2

Over dit project

In Bavel aan de Roosbergseweg is nog een prachtig gelegen ruime kavel van 1336 m2 te koop. De kavel maakt onderdeel uit van het bouwplan Roosbergseweg Noord. De grondprijs is recentelijk verlaagd naar ¤ 320,--/m2 en kost nu ¤ 517.299,-- inclusief BTW, exclusief kosten notaris en Kadaster. In het plan staat behoud van de bestaande woonfunctie en woongenot centraal binnen de bestemming "Wonen". De maximale toegestane goothoogte is overal 6 meter en de maximale bouwhoogte 10 meter. Dit is conform de huidige situatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Roosbergseweg
Koopwoningen
1
Prijs
€ 517.299,- tot € 517.299,-
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum
Advertentie

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden