Drie Hoefijzers

Breda - Bavel
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Drie Hoefijzers | Fase 2
Drie Hoefijzers bestaat uit twee grote plandelen. Het deel aan de Oranjesingel en rondom de Ceresstraat is opgeleverd en bewoond. De nieuwbouw is harmonieus ingepast in het gebied: waardevolle en karakteristieke gebouwen hebben hier een nieuwe bestemming gekregen.

De vervolgfase ligt tussen de Stationslaan, Terheijdenstraat en Doornboslaan. Het wordt een buurt met stedelijke allure met veel aandacht voor architectuur en groen. Met Drie Hoefijzers krijgt Via Breda er een nieuwe levendige buurt bij die de brug slaat naar de binnenstad.

Wonen in Drie Hoefijzers is door de historische context en uitstraling met recht uniek te noemen. Een ideale omgeving voor mensen die kiezen voor hoogwaardig stedelijk wonen. Op loopafstand van het centrum, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en nabij uitvalswegen. Bovendien is de de St. Josephschool vlakbij. Door al deze aspecten is het een uitstekende plek voor jonge gezinnen, jonge stedelingen en actieve senioren. Zij zullen zich er snel thuis voelen.

Drie Hoefijzers biedt ruimte voor huizen met een tuin, appartementen met mooie buitenruimtes en ook werken aan huis is mogelijk.

Projectwebsite | www.driehoefijzers.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Drie Hoefijzers
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
300
Type woningen
Appartement, Tussenwoning

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden