Drie Hoefijzers

Breda - Bavel
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Drie Hoefijzers | Fase 2
Drie Hoefijzers bestaat uit twee fasen. De eerste fase aan de zuidkant rondom het Ceresplein en de Oranjesingel. Hier zijn alle woningen inmiddels opgeleverd en bewoond.

Met de ontwikkeling van fase 2 van Drie Hoefijzers krijgt Via Breda er een nieuwe levendige buurt bij die de brug slaat naar de binnenstad. Plangebied Drie Hoefijzers fase 2 is onderdeel van een ingrijpende transformatie van de gebieden aan de zijde van de hoofdingang van het nieuwe station in Breda gelegen aan de nieuwe Stationslaan tussen de Terheijdenseweg en de Doornboslaan.

Wonen in Drie Hoefijzers is door de historische context en uitstraling met recht uniek te noemen. Een ideale omgeving voor mensen die kiezen voor hoogwaardig stedelijk wonen. Op loopafstand van het centrum, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en nabij uitvalswegen. Bovendien is de  de St. Josephschool vlakbij.  Door al deze aspecten is het een uitstekende plek voor jonge gezinnen, jonge stedelingen en actieve senioren. Zij zullen zich er snel thuis voelen.
 
Drie Hoefijzers biedt ruimte voor huizen met een tuin, appartementen met mooie buitenruimtes en ook werken aan huis is mogelijk. 

Projectwebsite | www.driehoefijzers.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Drie Hoefijzers
Start verkoop
2018 (4e kwartaal)
Koopwoningen
300
Type woningen
Appartement, Geschakeld, Tussenwoning

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Supermarkt
Advertentie

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden