Terug naar Project

Aan de Stationslaan - type XL

De Stationslaan refereert aan de statige woningen aan de Baronielaan en de Singels. Gebouwd in een sfeer van toen, maar splinternieuw en met alle moderne comfort. De woningen hebben een voorname uitstraling met bijzonder metselwerk of Franse balkons.

Type XL

Begane grond: Deze woningen zijn breder en langer en bieden een zee van ruimte én ook nog extra plafondhoogte: dit is wonen XL. Vanuit de entree kom je in de royale -uitgebouwde - woonkamer met openslaande tuindeuren. Een grote leefkeuken kan hier voor maar ook achter, dicht bij de tuin op het zuiden. Hier wil je nooit meer weg!

Eerste verdieping: De trap in de hal leidt naar boven. Hier zijn drie ruime slaapkamers en een badkamer met dubbele wastafel, douche en bad. Er is een aparte toiletruimte. Twee slaapkamers met een luxueuze inloopkast kan natuurlijk ook.

Tweede verdieping: De riante verdieping heeft een vierde - en vijfde kamer voor slapen, werken of hobby. Een tweede badkamer is al voorbereid; Om nu al te realiseren of later in de toekomst. Dan is het voorlopig een fijne berging.

Bijzonderheden:
* 6,5m breed (voor) en circa 10,4 m diep (begane grond circa 12,80 m)
* plafondhoogte begane grond 3 meter
* inclusief modern sanitair en tegelwerk
* inclusief casco 2e badkamer
* tuin op het zuiden
* 1 parkeerplaats in parkeerhof

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
11 - 131 m2 180 m2 4 637 m3 Verkocht
12 - 133 m2 184 m2 6 650 m3 Verkocht
13 - 134 m2 184 m2 4 650 m3 Verkocht