Terug naar Project

Aan de Zuidrand - type L

Aan de zuidzijde van Drie Hoefijzers komt een groen, parkachtig landschap. Dit deel heeft een meer informele uitstraling. Woningen met plak dak worden afgewisseld door meer traditionele woningen met een kap. Hier en daar springen de woningen aan de voorzijde een stukje terug, waardoor ruimte ontstaat voor een zitje in de zon of een strooktuintje met bloempotten.De woningen zijn hierdoor ook niet allemaal even diep. De begane grond is maar liefst 3 meter hoog. En, deze woningen hebben – net als vroeger – een kelder.

Type L

Begane grond: Wat een ruimte! Aan de voorzijde is een royale leefkeuken en achter een heerlijke zithoek met openslaande deuren naar de tuin. Maar ook hier kan de keuken in het midden of aan de tuin. Ook hier is het plafond 3 meter hoog. En dan is er ook nog een ruime kelder onder de woning.

Eerste verdieping: Via de overloop op de eerste verdieping bereik je drie ruime slaapkamers. De grote slaapkamer aan de voorzijde heeft een mooi erkerraam. De badkamer is ook voor met een raam, dubbele wastafel, douche en tweede toilet.

Tweede verdieping: De tweede verdieping is riant en heeft ook al zo'n mooi erkerraam. Er is een aparte installatieruimte met daarin ook de wasaansluitingen.

Bijzonderheden:
* 6m breed en circa 9,7 m diep
* een geïsoleerde kelder
* plafondhoogte begane grond 3 meter
* inclusief keuken met inbouwapparatuur
* inclusief modern sanitair en tegelwerk
* mogelijkheid voor aanvraag parkeervergunning

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 365.325,-
Kavel 126 m2
Woonoppervlakte 128 m2
Inhoud 515 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
45 € 365.325,- 126 m2 128 m2 4 515 m3 Koop in Optie