Terug naar Project

Stadswoning G2

De acht eengezinswoningen hebben hun entree aan de Stationslaan of aan het pleintje aan de zuidzijde. De woningen hebben een eigen stadstuin in de binnenhof (m.u.v G2) en een royaal dakterras op de bovenste verdieping. De woningen zijn er in verschillende typen en bestaan uit drie of vier woonlagen.
De voordeur ligt aan een verhoogd bordes met mooi terugtrappend metselwerk. Zoals eerder ook door dezelfde architect aan de Stationslaan gerealiseerd.

Van dit type is er slechts één. De speelse indeling – met een extra hoog plafond beneden - zorgt voor een verrassend leuke en praktische woning.

Begane grond: Via de entree kom je in een royale woonkeuken met toegang naar het terras. Grote raampartijen ter plaatse van het terras en de keuken geven veel lichtinval.

Eerste verdieping: Aan de voorzijde de woonkamer en achter een royale slaapkamer. Ook de badkamer met 2e toilet, wastafel en fijne inloopdouche is hier voorzien.

Tweede verdieping: Hier een tweede royale slaapkamer die natuurlijk ook als werkkamer ingericht kan worden. De ruime overloop geeft entree tot het dakterras op de zuidzijde.

Kenmerken:
* aantal: 1
* woonoppervlakte circa 102 m2
* inclusief modern sanitair en tegelwerk
* inclusief keuken met inbouwapparatuur
* bordes en dakterras
* 1 parkeerplaats en berging

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 399.000,-
Woonoppervlakte 102 m2
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
24 - - 102 m2 2 - Verkocht