Actueel

Nieuws

Verkoop bijna van start! Lokaal nieuws vrijdag 24 juli 2020

Verkoop bijna van start!

Bijna in verkoop: The Marker, de nieuwe woonomgeving tussen de Markendaalseweg en de Nieuwe Mark. In deze mail leest u de laatste stand van zaken rond het plan aan de rand van de historische binnenstad van Breda. In het kort: de verkoop van The Marker gaat snel van start!

Plattegronden augustus klaar

Op de website kunt u al een sneak preview van de eerste appartementen bekijken. Momenteel werken wij hard om alle plattegronden definitief te maken. Begin augustus zullen alle plattegronden, de verkoopprijzen en verdere details van alle appartementen online staan. Via de woningselector zult u alle appartementen kunnen bekijken. 

 

Let op: type-nummers komen te vervallen

Zodra de verkoop van start gaat, kunt u zich inschrijven voor het appartement van uw keuze. De typenummers van de appartementen die nu op de website staan, zijn dan gewijzigd in definitieve bouwnummers. Let op: er kan verwarring ontstaan over het verschil tussen de bouwnummers en de oude typenummers. Zo is er bijvoorbeeld straks een bouwnummer D10 in plaats van type D10. Kijk dus goed naar het bouwnummer en of de bijbehorende plattegronden en prijzen aansluiten bij uw wensen.

 

Maquette, brochure en inschrijven

De laatste details worden nu ook verwerkt in de maquette. Deze is daarom tijdelijk niet te bekijken op ons kantoor.

Houd de volgende nieuwsbrief goed in de gaten om als eerste op de hoogte te worden gebracht zodra de plattegronden online staan. We zullen u dan ook informeren over hoe u in bezit kan komen van een brochure, wanneer u de bijgewerkte maquette kunt komen bekijken (uiteraard volgens de RIVM-richtlijnen) en geven we u verdere informatie over de inschrijfprocedure voor de appartementen.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden