Actueel

Nieuws

Lokaal nieuws zaterdag 09 juni 2018

Goed nieuws voor senioren die willen verhuizen

Het wordt voor senioren makkelijker om een hypotheek af te sluiten als ze naar een ander koophuis verhuizen. Vanaf juni 2018 zijn de voorwaarden van hypotheken me?t en zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG) verruimd. Ben jij ouder dan 57 en wil je graag een ander huis kopen? Kom dan langs bij onze SNS Winkel in Breda voor meer informatie.

WAT VERANDERT ER?

In de oude situatie moesten we voornamelijk uitgaan van je inkomen. Kon je op basis van je inkomen de lasten niet betalen, dan kreeg je geen hypotheek. In de nieuwe situatie is het mogelijk om meer specifiek naar je totale situatie te kijken. We mogen nu bijvoorbeeld uitgaan van je maand- lasten mits je deze voor langere tijd kunt betalen. Gunstig dus voor de meeste AOW’ers. Kom langs dan leggen we het uit en kijken we of je toch in aanmerking komt.

VOOR WIE INTERESSANT?

• Je hebt nu een hypotheek.
• Je krijgt nu of over maximaal 10 jaar AOW.
• Je wilt je rente voor langere tijd vastzetten.

Wil je weten of deze ruimere regeling ook voor jou voordelig is? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend orie?ntatiegesprek. Kom langs in onze winkel (Ginnekenstraat 137-C, Breda) of bel ons op 030-6333632.Lokaal nieuws donderdag 31 mei 2018

WonenBreburg over coalitieakkoord: Goed nieuws voor wonen in Breda

Het nieuwe bestuursakkoord ‘Lef en Liefde’ is goed nieuws voor het wonen in Breda. Dat zegt bestuursvoorzitter Hans Pars van WonenBreburg in een eerste reactie op het dinsdag gepresenteerde akkoord.

Lokaal nieuws woensdag 30 mei 2018

Twijfels over Bredase ambitie om 6.000 woningen te bouwen

De Bredase oppositie heeft twijfels over de wijze waarop de coalitie de komende vier jaar 6.000 woningen wil bouwen in de gemeente. Dat blijkt uit de eerste reacties op het bestuursakkoord van VVD, D66 en PvdA.

Regionaal nieuws dinsdag 24 april 2018

Toenemende spanning op huizenmarkt in Tilburg, Den Bosch en Oss

De spanning op de woningmarkt in Den Bosch, Tilburg en Oss is verder toegenomen. In zowel Den Bosch als in Tilburg waren er vrijwel net zoveel aan- en verkopen als er huizen te koop stonden. Daardoor stegen ook de verkoopprijzen.

Regionaal nieuws zaterdag 21 april 2018

Zo staat de huizenmarkt in Tilburg er op dit moment voor

De vraag die een heleboel Tilburgers bezig houdt: hoe zit het op dit moment met de huizenmarkt? Is het echt zo dramatisch of valt het mee? We vertellen je daarom wat meer over de huidige situatie op de huizenmarkt in Tilburg.

Regionaal nieuws donderdag 29 maart 2018

Casade gaat zes Waalwijkse flats vervangen door nieuwbouw

Wooncorporatie Casade gaat in de komende vijf jaar 240 Waalwijkse appartementen slopen, met daarvoor nieuwbouw in de plaats.

Lokaal nieuws donderdag 29 maart 2018

Krijg korting op je hypotheekrente bij SNS

Profiteer van korting op de rente van een SNS Hypotheek. En bespaar veel geld. Lees meer over de korting en onze hypotheken en maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek. 0,25% rentekorting

Combineer je je SNS Hypotheek met onze betaalrekening? Dan krijg je 0,25% rentekorting! Bij een rentevaste periode van 10 jaar betaal je zo bijvoorbeeld nog maar 1,80% rente bij een SNS Hypotheek met NHG (< 90%). De voorwaarden vind je hier

3 redenen voor een hypotheek bij SNS


Binnen 24 uur een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek


We denken met je mee van het begin tot het einde van je hypotheek

Altijd een SNS Adviseur in de buurt
Gratis oriëntatiegesprek

Wil je ook profiteren van de rentekorting? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een SNS Adviseur.

Vul op de volgende pagina uw gegevens. Aanvragen

Lokaal nieuws woensdag 21 maart 2018

CSM-terrein in Breda moet voor de helft woningen krijgen

Het CSM-terrein in Breda zou voor minimaal vijftig procent een woonbestemming moeten krijgen. Dat adviseren marktpartijen, zoals projectontwikkelaars en investeerders.

Regionaal nieuws maandag 26 februari 2018

Terheijden krijgt eerste woonwijk met energieneutrale woningen

Energieneutrale huizen voor starters, doorstromers en ouderen in een groene omgeving. Locatie: E-veld in Terheijden. Dat is het nieuwste plan dat op tafel ligt bij de gemeente Drimmelen.

Regionaal nieuws dinsdag 20 februari 2018

Redding Blauwe Gebouw in Tilburg onhaalbaar, nieuwbouw moet daar wel kleiner

Redding van het Blauwe Gebouw op de hoek van de Besterdring en de Burgemeester Broxlaan is definitief geen haalbare kaart.

Regionaal nieuws donderdag 15 februari 2018

Woningbouw op terrein Hooghuys begint niet eerder dan in 2020

De Nederlandse Bouw Unie (NBU) verwacht pas in het laatste kwartaal van dit jaar met de eerste plannen naar buiten te komen voor de invulling van terrein Hooghuys in Leur.

Lokaal nieuws donderdag 25 januari 2018

Leuk wonen: 7 x nieuwbouwprojecten in Breda

Palen worden de grond in geslagen, beton wordt gestort en bakstenen op elkaar gestapeld. Kortom: er wordt flink gebouwd in Breda. We hebben vijf nieuwbouwprojecten in de stad uitgelicht. Misschien zit jouw droomhuis er wel tussen!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden