Drie Hoefijzers Hendric koopappartementen

Breda
Actueel aanbod

€ 337.500,- tot € 569.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
90 - 161m2
Kaveloppervlak
6 - 15m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Drie Hoefijzers bestaat uit twee grote plandelen. Het zuidelijk deel, rond het Ceresplein, is opgeleverd en bewoond. De nieuwbouw is hier in harmonie met waardevolle en karakteristieke gebouwen die een nieuwe bestemming hebben gekregen.

Het gebied aan de Stationslaan vormt fase 2 en bestaat uit verschillende deelgebieden met appartementen en woningen. Het appartementengebouw Hendric is gesitueerd op een markante plek in De Drie Hoefijzers. Gelegen tegenover de Faam, op de kruising van de Stationslaan en de Terheijdenstraat. Het vormt de afsluiting van het gebied Drie Hoefijzers, dat zorgt voor een prachtige aanblik over de wijk. Het bijzondere gebouw La Baronesse vormt een overgang van de hoogbouw naar de woningen met tuin. Het is een kleinschalig appartementengebouw gecombineerd met een klein aantal stadswoningen.

De verkoop van de appartementen in HENDRIC is nu gestart!

Het inschrijftermijn loopt tot en met donderdag 30 april 2020. Vervolgens vindt de toewijzing plaats op basis van de online inschrijvingen. Heeft u nog geen email ontvangen voor de inschrijving van een appartement? Laat uw gegevens achter op de website www.driehoefijzers.nl en ontvang automatisch alle informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Drie Hoefijzers Hendric koopappartementen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
56 (waarvan 18 beschikbaar)
Prijs
€ 337.500,- tot € 569.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden