Drie Hoefijzers Hendric koopappartementen

Breda
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Voor het gebied is een plan ontwikkeld voor ongeveer 270 nieuwbouw woningen- en appartementen. In de richting van het station is de sfeer meer stedelijk met hoogbouw en richting oosten, naar de Doornboslaan, sluiten de woningen van drie lagen aan op de bestaande omgeving. Aan de westkant tegenover de Faam komt Hendric; een karakteristiek appartementengebouw van vijf tot negen verdiepingen met 56 koop- en 68 vrije sector huurappartementen rondom een groene binnentuin. Onder het gebouw komt parkeergelegenheid.

Het bijzondere gebouw La Baronesse vormt een overgang van de hoogbouw naar de woningen met tuin. Het is een kleinschalig appartementengebouw gecombineerd met een klein aantal stadswoningen.
We verwachten het in najaar te starten met de verkoop van 56 koopappartementen in Hendric.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Drie Hoefijzers Hendric koopappartementen
Start verkoop
2019 (4e kwartaal)
Koopwoningen
56
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden