Redwood

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Breda - Breda
Actueel aanbod

vanaf € 257.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 98m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Zie jij jezelf wonen in het groen met het levendige stadscentrum van Breda en alle voorzieningen op loop- en fietsafstand? Dan is Redwood iets voor jou!

Redwood staat middenin de indrukwekkende gebiedsontwikkeling Blossem. Contact met de natuur en het stimuleren van spontane ontmoetingen staat hier centraal. Of het nu gaat om small talk met de buurvrouw op het gezamenlijke terras, genieten van het zonnetje in het buurtpark of een biertje op je eigen balkon met een van je vrienden. Alles is mogelijk! In Redwood komen verschillende leefstijlen bij elkaar. Perfecte voor starters of singles, maar ook heerlijk voor de empty-nesters.

Wil je weten of jouw droomwoning in Redwood wordt gerealiseerd? Ga dan naar de website https://blossem-breda.nl/

Redwood is een thuis waarvandaan je dankzij de centrale ligging alle kanten op kunt. Doe wandelend de dagelijkse boodschappen bij winkelcentrum Tuinzigt. Pak de fiets naar het bruisende centrum van Breda of de levendige Haagsemarkt. Of kom op adem in buurtpark Blossem of het andere vele groen in de omgeving. Net waar jij zin in hebt!

De comfortabele en veilig gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond maakt het pakken van de fiets eenvoudig en snel. Toch de auto nodig? Dan staat deze altijd dichtbij in de onder Redwood gelegen parkeergarage.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Redwood
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
18 van 53 beschikbaar
Prijs vanaf
€ 257.500,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden