Ensemble Breda

Breda - Breda
Actueel aanbod

€ 380.000,- tot € 815.000,-

Over dit project

Aan de rand van Het Ginneken, achter de hoge bomen aan de Keermanslaan verrijst nieuwbouwproject ENSEMBLE, bestaande uit appartementen, eengezinswoningen en patiowoningen.

Het Ginneken is de gezelligste en meest bourgondische hotspot van Breda. De perfecte combinatie van veel bestaand groen en de levendigheid van de stad. U vindt hier de leukste horecagelegenheden, bijzondere boetieks en winkels. Geniet van de Ginnekenmarkt en het Valkeniersplein. Er worden vele leuke evenementen georganiseerd door het jaar heen. Maar u kunt ook volop genieten van de rust en natuur rondom het nabij gelegen Markdal.

ENSEMBLE Breda omvat 32 luxe afgewerkte appartementen met een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeerkelder.

De appartementen op de verdiepingen hebben een programma variërend van een driekamerappartement tot penthouses van ca. 160 m² met 40 m² buitenruimte, een masterbedroom, twee slaapkamers en een tweede badkamer. Alles prima afgewerkt!

Tevens ontwikkelen wij 10 ruime eengezinswoningen met 3 slaapkamers, een ruime zolder en een kavelgrootte tot wel 200 m².

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ensemble Breda
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 35 beschikbaar
Prijs
€ 380.000,- tot € 815.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, Appartement, Geschakeld, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden