Eureka! Breda

Breda - Breda
Toekomstig aanbod

€ 355.000,- tot € 1.190.000,-

Over dit project

Eureka! Breda, een gevarieerde stadswijk voor iedereen!

Op loopafstand van de beste binnenstad van Nederland en Station-Breda verrijst het prestigieuze Eureka! Breda. Op locatie transformeren de samenwerkende ontwikkelende aannemers Maas-Jacobs en Nederlandse Bouw Unie (NBU) een leegstaand, afgesloten terrein in een toegankelijke en levendige stadswijk met veel groen, autoluwe gebieden en een breed scala aan appartementen en grondgebonden woningen.

De verkoop van de eerst fase; Eureka! Central is inmiddels gestart, inschrijven kan nog tot 13 februari 23:59. Het middelpunt van de stadswijk, bestaat uit 154 appartementen waarvan 76 huurappartementen en 78 koopappartementen. EUREKA! Central wordt gekenmerkt door het hoogteaccent, een toren van maar liefst zestien woonlagen, met een commerciële ruimte op de begane grond, centraal gelegen aan het plein. Parkeren geschiedt in de ondergrondse stallingsgarage of op het parkeerhof van het binnenterrein.

Met een gevarieerd aanbod aan typologieën valt er als belangstellende veel te kiezen. Ieder appartement kenmerkt zich door veel licht, royale buitenruimtes en een groen uitzicht op het aangrenzende park. Deze plek, op loopafstand van het centrum van Breda, laat zich nergens mee vergelijken. De rust, de ruimte, het comfort: wonen in EUREKA! Breda is een genot.

Ga voor meer informatie naar de website www.eureka-breda.nl/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Eureka! Breda
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 355.000,- tot € 1.190.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden