Drie Hoefijzers - Baronesse

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Breda - Breda
Actueel aanbod

€ 339.000,- tot € 779.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
80 - 177m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

Drie Hoefijzers bestaat uit twee grote delen. Het zuidelijk deel, rond het Ceresplein, is enkele jaren geleden al gerealiseerd. De nieuwbouw is hier in harmonie met waardevolle en karakteristieke gebouwen die een nieuwe bestemming hebben gekregen.

Het gebied aan de Stationslaan vormt fase 2 en bestaat uit verschillende deelplannen met appartementen en woningen en is grotendeels in aanbouw of gerealiseerd. Met Baronesse is ook het laatste deelplan in verkoop. Het stijlvolle gebouw vormt een overgang van het robuuste appartementengebouw Hendric naar de gerealiseerde woningen met tuin.

Deze kleinschalige parel in het plan telt 19 drie- en vierkamerappartementen en acht royale stadswoningen met dakterras. De eengezinswoningen liggen met een eigen buitenruime, aan een binnentuin. Op de hoek, de westelijke kant van het gebouw, liggen de appartementen. Ondergronds is er voor elke woning of appartement een berging en parkeerplaats.

Het ontwerp is van Brink Architectuur & Stedebouw en sluit aan op hun eerdere woningen aan de Stationslaan. De stalen panelen met flesopeners refereren aan de historie van de plek.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Drie Hoefijzers - Baronesse
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 2 beschikbaar
Prijs
€ 339.000,- tot € 779.000,-
Type woningen
Appartement, Tussenwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden