Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Terug naar Project

Stadswoning G4

De acht eengezinswoningen hebben hun entree aan de Stationslaan of aan het pleintje aan de zuidzijde. De woningen hebben een eigen stadstuin in de binnenhof (m.u.v G2) en een royaal dakterras op de bovenste verdieping. De woningen zijn er in verschillende typen en bestaan uit drie of vier woonlagen. De voordeur ligt aan een verhoogd bordes met mooi terugtrappend metselwerk. Zoals eerder ook door dezelfde architect aan de Stationslaan gerealiseerd.

Er zijn slechts twee van deze bijzondere woningen aan de Stationslaan. Niet alleen heel groot ( circa 170 m²), maar ook bijzonder door de vide die de riante eetkeuken met de woonkamer boven verbindt.

Begane grond: Via de hal kom je in een royale woonkeuken met dubbele deuren naar de tuin. Een vide geeft extra hoogte.

Eerste verdieping:Hier twee royale slaapkamers met mogelijkheid voor een inloopkast. De badkamer heeft een wastafel, ligbad en fijne inloopdouche. Het toilet is apart.

Tweede verdieping:Hier twee royale slaapkamers met mogelijkheid voor een inloopkast. De badkamer heeft een wastafel, ligbad en fijne inloopdouche. Het toilet is apart.

Derde verdieping:Boven nog een vierde royale slaapkamer. De ruime overloop geeft entree tot het dakterras op de zuidzijde.

Kenmerken:
* aantal: 2
* woonoppervlakte circa 170 m2
* inclusief modern sanitair en tegelwerk
* inclusief keuken met inbouwapparatuur
* stadstuin en dakterras
* 1 parkeerplaats en berging

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 599.000,-
Woonoppervlakte 170 m2

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
20 - - 170 m2 5 - Verkocht
21 - - 170 m2 5 - Verkocht