Blossem

Breda - Breda
Toekomstig aanbod

vanaf € 265.000,-
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Het gebied waar de voormalige Nibb-it fabriek heeft gestaan, zal in de komende jaren een ware metamorfose ondergaan. De Nederlandse Bouw Unie en Maas-Jacobs hebben de handen ineengeslagen om daar een nieuwe woonwijk te realiseren die de naam Blossem draagt. In de nieuwe wijk is veel aandacht voor het historische industriële karakter en groen. Dit is terug te zien in onder andere de stedenbouwkundige opzet waarbij de woongebouwen middenin een stadspark zijn gepositioneerd. Blossem kent een grote diversiteit aan woningtypologieën bestemd voor een brede mix aan doelgroepen.

- 600 woningen
- 16 gebouwen
- 6 hectare
- de natuur aan je voeten

De locatie van Blossem is gelegen aan de rand van de wijk Tuinzigt. Een wijk, die de laatste jaren enorm in populariteit is gestegen. Niet alleen door de aanwezige jaren ’30 bebouwing en aanwezige voorzieningen, maar vooral ook door de gunstige ligging ten opzichte van het stadscentrum en de uitvalswegen (noordelijke rondweg en A16). Voor de dagelijkse boodschappen kan men terecht bij het nabij gelegen winkelcentrum en voor een gezellige borrel fietst men binnen enkel minuten naar het stadscentrum op de Haagsemarkt. Kortom, een bijzonder plek met historie, in het groen, goed bereikbaar én op fietsafstand van het centrum.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Blossem
Prijs vanaf
€ 265.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden