Otten locatie

Breda
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Welkom bij het locatieonderzoek voor de Otten-locatie in Breda, gelegen aan de Beverweg.

In dit onderzoek naar de woonbehoefte en interesse voor kantoor en/of bedrijfsruimte stellen wij je een aantal vragen. De uitkomst van dit onderzoek zal worden gebruikt ter verbetering van de nieuwbouwplannen. Het invullen van het onderzoek duurt ongeveer 5 minuten.

https://www.woonwensen-otten.nl

BPD gebiedsontwikkeling heeft de tender voor de Otten-locatie in Breda gewonnen. Op dit terrein, waar tot voor kort autobedrijf Otten en Otten machinefabriek gehuisvest waren, zal de komende jaren een duurzaam, nieuwbouw appartementencomplex met breed zicht op de stad komen. Het complex krijgt een eigentijdse look die past in de omgeving en modern wooncomfort biedt vlak bij het centrum van de stad. Het complex bestaat uit betaalbare huurwoningen gecombineerd met ruimte voor werken en leren en gedeelde voorzieningen. De huurwoningen worden ontwikkeld voor BPD Woningfonds, dit is een uniek Woningfonds in Nederland dat nagenoeg volledig bestaat uit duurzame, betaalbare, nieuwbouw huurwoningen bestemd voor starters en huishoudens met een middeninkomen.

Op dit moment kunnen we nog geen informatie geven over de start bouw en de definitieve invulling van de locatie. Doormiddel van het achterlaten van uw emailadres zullen wij u op de hoogte van de voortgang.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Otten locatie
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Breda.

Aanmelden